Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima ședință din acest an a CLM

Prima ședință din acest an a CLM
Comentează 1

Astăzi, în sala Ferdinand din Palatul Administrativ, a avut loc prima ședință din acest an a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi au fost 5 puncte dintre care 4 proiecte, toate trecând cu unanimitate. Redăm în continuare punctele de pe ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre nr. 1/2020 privind acoperirea definitivă a deficitului bugetului local pentru secțiunea de funcționare și pentru secțiunea de dezvoltare aferent anului 2019 din excedentul bugetului local – inițiativa primarului.

2.Proiect de hotărâre nr. 547/2019 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și a Regulamentului Local de Urbanism (R.L.U.): “Construire Imobil Locuinte și prestari servicii P+4E+2Er” în municipiul Arad, str. Haiducilor, nr. 6-8, amplasată pe parcela identificată prin C.F. nr. 353281 Arad– inițiativa primarului.

3.Proiect de hotărâre nr. 678/2019 privind aprobarea repartizării unei locuințe de necesitate – inițiativa primarului

 

4.Aprobarea proceselor-verbale/stenogramelor ședințelor Consiliului Local al Municipiului Arad din data de 13 noiembrie 2019 (extraordinară), 19 noiembrie 2019 (extraordinară) și 29 noiembrie 2019 (extraordinară).

 

5.Notificări diverse, corespondenţă adresată Consiliului Local al Municipiului Arad, informări privind deplasarea aleşilor locali în misiuni ofici ale.

Finalul ședinței a fost unul amuzant. Consilierul local Beniamin Vărcuș a urat la mulți ani grupului PNL, moment în care primarul Călin Bibarț i-a răspuns: "La mulți ani în primărie!" 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite