Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima expoziție de pictură într-o grădină de vară din Arad are loc sâmbătă și duminică

Prima expoziție de pictură într-o grădină de vară din Arad are loc sâmbătă și duminică
Comentează 0

Prima expoziție de pictură într-o grădină de vară din Arad are loc, pe malul Mureșului, la AOA Garden, de la fosta bază Constructorul, în sâmbătă, 3 septembrie, și duminică, 4 septembrie.

"Sfârșit de vară" este prima expoziție personală a pictorului amator independent, Ioana Belejan.

"Vernisajul are loc începând cu ora 15.00, în data de 3 septembrie. Invitat este actorul Zoltan Lovas, care ne onorează cu prezența dânsului și ne va spune câteva cuvinte.

 În expoziție vor fi prezentate peste 30 de tablouri, pictate în acrilic și în ulei, de diferite dimensiuni. Expoziția conține tablouri de peisaje, portrete. 

Tematica expoziției "Sfârșit de vară" a venit în ideea de a ne gândi că vara este pe final, dar în același timp este legată și de peisaje, pentru că am pesaje de vară, peisaje de toamnă, pe care le puteți viziona în cadrul expoziției. Vă așteptam cu drag ca să ne onorați cu prezența dumneavoastră", spune pictorul Ioana Belejan.

De asemenea, expoziția cuprinde 3 tablouri care sunt în creion. 

Printre portretele expuse se află și cel al actorului Zoltan Lovas. 

Expoziția este cu vanzare si poate fi vizitată gratuit sâmbătă, 3 septembrie, între orele 15.00-20.00, dar și duminică, 4 septembrie, între orele 14.00-17.00.

Evenimentul va fi moderat de către cunoscutul actor Zoltan Lovas. 

Organizatorul expoziției este Bianca Pârv.

Ioana Belejan, care urmează cursuri la Școala Populară de Artă Arad, clasa profesorului Sofia Klemenko, a mai participat, până în acest moment, ca artist invitat în mai multe expoziții din București. Printre alte, a expus un portret al celui mai cunoscut și apreciat actor arădean, Zoltan Lovas, la Teatrul Național București "Ion Luca Caragiale", dar a mai avut expoziții și la Muzeul Țăranului Român sau Muzeul Literaturii, lucrările sale fiind selectate de către critici de artă din București.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite