Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prefecta Horgea îl face de doi bani pe deputatul Tripa

Deputatul Tripa şi prefecta Florentina Horgea s-au dat cap în cap pe tema scandalului de la Via Carmina, din Vladimirescu. Politicianul Tripa a fost făcut de doi bani de doamna prefect, chiar dacă suntem convinşi că doamna prefect l-a ciufulit din candoare, nu cu intenţie, pe guralivul deputat Tripa.

Prefecta Horgea îl face de doi bani pe deputatul Tripa
Comentează 0

Deputatul Florin Tripa s-a reprezit cu mânie pesedistă asupra tuturor celor care protestează împotriva subordonaţilor Guvernului, în cazul Vladimirescu. Dânsul nu are nicio apăsare că sute de familii cad victime colaterale în scandalul dintre secţia de drumuri de la Arad (aflată în subordinea Guvernului) şi un dezvoltator imobiliar. Tripa a concluzionat că acolo sunt interese imobiliare, că e ceva putred, afaceri bănoase şi a acuzat opoziţia politică de jocuri murdare şi că face presiuni să nu se respecte legea. Uşor confuzionat, Tripa acuză administraţia judeţeană că drumul e un pericol, fără sens giratoriu, deşi drumul e de fapt la guvern. Totul condimentat cu o polologhie politică sforăitoare.

Din păcate pentru el, deputatul Tripa a fost făcut de doi bani de un alt „geniu” al administraţiei de emanaţie pesedistă de tip Dăncilă, nimeni alta decât prefecta Florentina Horgea. Reprezentanta Guvernului în teritoriu nu este deloc convinsă că lucrurile stau aşa cum spune Tripa. Ea a convocat pentru mâine o dezbatere la Prefectură, la care au fost invitaţi cei interesaţi, pentru a găsi soluţii. Asta înseamnă că lucrurile nu sunt atât de clare pe cât pretinde deputatul Tripa. Dacă acolo dezvoltatorul imobiliar este în culpă iar cei de la drumuri au dreptate, la ce bun o masă rotundă la Prefectură? Dezbaterea sugerează mai degrabă că este nevoie de o mediere, deci o recunoaştere implicită a faptului că autoritatea publică s-a comportat abuziv, că se pot găsi de fapt şi alte soluţii, mai umane. Altfel, nu are rost dezbaterea.

Să vedem ce se va întâmpla mâine, când cei doi discipoli ai Vioricăi Dăncilă vor constata că s-au dat cap în cap în comunicarea publică. Şi mai ales, ce se va întâmpla după ce se vor confrunta cu nemulţumirea justificată a unor oameni care locuiesc în cartiere şi muncesc să întreţină o Prefectură depăşită de evenimente şi nişte deputaţi rupţi de realitate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite