Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Predai diverse deşeuri electrice şi baterii şi poţi câştiga diverse... premii

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în perioada 11 octombrie - 11 noiembrie, în contextul Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor, locuitorii municipiului sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului  prin colectarea separată a deșeurilor electrice având astfel posibilitatea de a câștiga premii.

Predai diverse deşeuri electrice şi baterii şi poţi câştiga diverse... premii
Comentează 0

ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, alături de Primăria Municipiului Arad, organizează o campanie pentru locuitorii din Arad, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Arădenii au la dispoziție în cadrul campaniei preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor electrice. Comenzile se vor face la numărul 0751- 302.123/ *7711.

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de minim 20 kilograme cumulate va fi înscrisă automat la tombola cu premii. Cei care vor preda peste 40 kilograme cumulate vor fi de asemenea înscriși automat la tombola cu premii, dar vor primi și o umbrelă.

În urma înscrierii la tombolă, participanții pot câștiga un aspirator, o mașină de copt pâine, o tabletă sau patru baterii externe.

„Ne bucurăm să le putem oferi locuitorilor municipiului Arad o soluție la îndemână pentru predarea deșeurilor electrice și electronice. Încurajăm cetățenii să apeleze la soluțiile corecte de predare a acestor echipamente oferite în cadrul acestei campanii și astfel, să contribuie la protecția mediului și curățenia municipiului”, declară primarul Călin Bibarț.

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro.

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite