Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

POVEȘTILE COPILĂRIEI -expo Bata

POVEȘTILE COPILĂRIEI -expo Bata
Comentează 0

POVEȘTILE COPILĂRIEI

Lucrările realizate în cadrul Taberei de caligrafie și ilustrație de carte, Bata 2016 (desfășurată în perioada 20-28 august 2016 ) vor fi prezentate publicului larg în cadrul expoziţiei intitulate ”Poveștile copilăriei”. Vor fi ilustrate povești celebre precum ”Prâslea cel voinic şi merele de aur” de Petre Ispirescu, ”Motanul încălţat” de Charles Perrault, ”Crăiasa Zăpezii” de Hans Christian Andersen, dar şi poveşti mai puţin cunoscute din Asia, Africa, Australia şi America.

Lucrările ce urmează să fie expuse sunt semnate de tinerii artiști: Lou Bouquier, Marie Failla, Julie Legrand şi Flora Geraldine – Baude de la Şcoala Superioară de Artă din Epinal, Franța, Iulia Pop, Razvan Mihai Șuhan de la Universitatea de Arte şi Design Cluj–Napoca, Isabella Beatrice Madarasz şi Paul Babencu de la Liceul de Arte “Sabin Drăgoi” din Arad, Patricia Batki de la Universitatea din Strasbourg.

Coordonatorul taberei de la Bata a fost, precum în anii precedenţi, profesorul Florin Florea de la Universitatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca, iar reportajul foto al taberei a fost realizat de Alain Kauff din Strasbourg.

C. P.

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite