Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea Teilor continuă în Atrium Mall Arad

Teilor vă invită să descoperiți bijuterii de neuitat în noul magazin deschis de curând în Atrium Mall Arad: colecții originale de inele de logodnă și verighete, cercei și coliere ce se disting prin designul original și finisajul excepțional al pieselor.

Povestea Teilor continuă în Atrium Mall Arad
Comentează 1

Unicul magazin Teilor din Arad s-a deschis de curând în Atrium Mall și le propune clienților săi o colecție impresionantă de bijuterii rafinate, imprevizibile și spectaculoase. Gama de verighete Teilor se compune din piese elegante în linii fluide și detalii minuțios gândite care își vor păstra farmecul și strălucirea peste timp. Culorile aurului și ale pietrelor se împletesc și se completează într-un efect sofisticat și original.

Perechea perfectă este completată de inelele de logodnă, concepute într-un design discret și elegant pentru a complimenta accesoriile care li se vor alătura. Cerceii și coliere în nuanțe de aur alb, roz și galben, cu pietre delicate sau viu colorate, în modele rafinate și discrete sau imprevizibile și spectaculoase, care nu vor trece neobservate.

Magazinul Teilor din Atrium Mall Arad confirmă filozofia brandului, reunind colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase. Pe lângă aceste piese unicat, cu un design aparte pentru ocazii speciale, veți găsi și piese concepute pentru a fi purtate în fiecare moment al zilei, complimentând orice stil, fie el clasic și sau unul care nu se teme de provocări.

Teilor este unicul brand românesc de bijuterii cu o vechime de douăzeci de ani, având în prezent o rețea de peste 30 de magazine în toată țara, cel mai nou dintre ele fiind cel din Atrium Mall Arad. Pornind de la conceptul că o bijuterie trebuie să fie deopotrivă deosebită dar și durabilă, Teilor a pus accent încă de la înființarea sa pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă.  Toți cei care doresc să își surprindă persoanele dragi cu un cadou special sunt așteptați în magazinul Teilor cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile.

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite