Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițist pedofil: un agent de poliție a întreținut relații sexuale cu o fată de... 13 ani

Pedofilia pare să-i fi luat mințile unui agent de poliție, divorțat, ce-i drept, dar tot apărător al legii și după pronunțarea divorțului. În 2017, individul a agățat o fată care pe atunci avea vârsta de 12 ani, în zona unui stadion. După ce fata a împlinit 13 ani, a întreținut relații sexuale cu ea și ca să fie tacâmul complet, a fotografiat-o și filmat-o.

Polițist pedofil: un agent de poliție a întreținut relații sexuale cu o fată de... 13 ani
Comentează 0

În cele din urmă, polițistul pedofil a fost prins, iar miercuri a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. „În fapt s-a reţinut că, începând cu toamna anului 2017, inculpatul Alexandru Ionuț Bogdan a întreținut relații sexuale cu o persoană vătămată, în acel moment în vârstă de 13 ani, ulterior realizând cu aceasta, folosind telefonul mobil, mai multe fișiere foto și video cu caracter sexual explicit. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că inculpatul își desfășoară activitatea ca agent în cadrul I.P.J. DOLJ -Secției 5 Poliție Craiova, fiind divorțat și având în întreținere un copil minor. În toamna anului 2017, mergând în zona stadionului din Segarcea, în apropierea apartamentului deținut de către părinții săi, inculpatul Alexandru Ionuț Bogdan o cunoaște pe persoana vătămată minoră, în acel moment în vârstă de 12 ani, elevă la o școala generală din localitate. Conform declarațiilor date, persoana vătămată minoră, i-a cerut o țigară, în cadrul discuțiilor avute, inculpatului Alexandru Ionuț Bogdan solicitându-i profilul unei reţele de socializare, pentru a putea ține legătura. În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului sau telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa la în localitatea Segarcea iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale.

Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal.

Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată, în poziții cu același caracter sau prin expunerea organelor genitale ale acesteia. De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut”, se arată într-unj comunicat de presă al DIICOT.

Arestat pentru 30 de zile

Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat, anchetatorii susțin că au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019.

„La data de 31 octombrie 2019, Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, se mai arată în comunicat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite