Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din Arad a atras o tânără în apartamentul său, apoi a violat-o

 Un bărbat din Arad a atras o tânără în apartamentul său, apoi a violat-o
Comentează 4

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv după ce prin ameninţare şi constrângere fizică a întreţinut un raport sexual cu o minoră de 16 ani.

 Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, violul a avut loc la domiciliul bărbatului. „Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că în data de 3.11.2015, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla la domiciliul său din judeţul Arad, prin constrângere fizică şi ameninţare, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut raport sexual cu persoana vătămată P.M.A. (minoră în vârstă de 16 ani), împotriva voinţei acesteia. Urmare a actelor de violenţă exercitate de inculpat, persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 1-2 zile îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului F.C. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Această propunere a fost acceptată, astfel că bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite