Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Politica lui Suli

Ultimul rămas fără treabă pe drumurile politicii pesediste este Marius Sulincean, alintat Suli de colegii de partid.

Politica lui Suli
Comentează 5

Din eşalonul PSD de noi politicieni lansaţi de Căprar, Suli a ieşit cel mai rău. N-a prins nici parlamentar, ca Tripa, nici director, ca Vărcuş, Ispravnic, Stoenescu sau Cheşa, n-are nici buze ca Violeta Varga să ajungă peste noapte şefuleţ şi vedetă naţională. Suli a rămas deocamdată de căruţă, consilier eşuat şi plătit (probabil degeaba) de primarul din Pâncota.

Aşa că Suli trage greu să recupereze. Echivalentul datului din coate este la PSD datul din gură, mai precis atacurile la adresa adversarilor politici. Suli a oferit azi o mostră de senzaţie a politrucului care vrea să parvină: semnează un comunicat de presă în stilul comuniştilor din anii 1950, după principiul dacă repeţi suficient, lumea o să şi creadă. Suli zice că Guvernul dă fonduri europene pentru Arad (finanţările POR), deşi până şi ministrul PSD a scris negru pe alb că acestea se câştigă pe proiecte sau că Guvernul finanţează lucrările pe străzile din municipiul Arad, deşi este de notorietate că a fost tăiată finanţarea pentru 55 de străzi din municipiul Arad. Pentru Suli nu contează că Aradul este pe locul 35 din 41 de judeţe la alăcări prin PNDL, că Guvernul PSD dă mai mulţi bani în satul lui Dragnea decât în tot judeţul Arad. Suli şi-a păstrat speranţa. Dacă recită conştiincios limbajul de lemn al PSD care ascunde dispreţul la adresa Aradului, Suli ştie că viitorul sună bine. Va prinde şi el postul de director pe care îl aşteaptă. Nu e cu nimic mai incompetent decât Cheşa sau Violeta, e şi el fix la fel!

 

Explicaţie foto

Sulincean, la masă cu deputaţii şi senatorii PSD, soţul prefectei Horgea (plasat într-un loc călduţ), fericitul consort al siliconatei Violeta Varga şi prietenul tuturor, Ghiţă Sabău.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite