Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL susţine că PSD și ALDE nu sustin investițiile în învățământ și în Ștrandul Neptun

PNL susţine că PSD și ALDE nu sustin investițiile în învățământ și în Ștrandul Neptun
Comentează 2

Consilierul municipal Bogdan Boca a explicat marți, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul PNL Arad imediat după ședința de Consiliu Local Municipal, că este de neconceput modul în care grupul consilierilor PSD-ALDE votează în cadrul ședințelor. Acesta a făcut referire la nevotarea, de către consilierii PSD și ALDE, a unor investiții în învățământul arădean, dar și în dotarea și modernizarea Ștrandului Neptun.

„În ultima ședință a Consiliului Local Municipal, grupul consilierilor PSD-ALDE ne-a demonstrat, din nou, că în campanie vin și promit foarte multe lucruri, dar în momentul în care trebuie să voteze proiectele aceștia votează împotriva lor. Când vorbim despre proiecte pe care cei din PSD și ALDE au decis să nu le voteze, vorbim și despre investiții în educație. Vorbim despre investiții precum montarea unui sistem modern de supraveghere video la Colegiul Național Moise Nicoară, despre investiții și reparații la instalațiile specifice de la Liceul Național de Informatică (fostul Liceu Tehnologic Iuliu Maniu), despre reparații și dotări la Grădinița PP Furnicuța sau Grădinița PN 20. Este important ca aceste reparații curente la instituțiile de învățământ din Arad să aibă loc în această perioadă de vacanță, iar la deschiderea noului an școlar unitățile de învățământ să funcționeze în cel mai bun mod posibil. Iată că, domnii consilieri PSD și ALDE, printre care și doamna consilier Anca Stoenescu - care și-a dorit în mai multe rânduri postul de inspector școlar general în cadrul ISJ Arad, nu au votat pentru aceste investiții în învățământul arădean, poziționându-se împotriva acestora”, a explicat consilierul municipal Bogdan Boca.

                Cât despre investițiile în Ștrandul Neptun, tânărul liberal a explicat că: „În același timp, după ce în campania electorală cei din PSD vorbeau despre Ștrandul Neptun din Municipiul Arad, după ce promiteau tot felul de investiții și schimbări, iată că în momentul în care au fost nevoiți să voteze pentru astfel de investiții, aceștia au decis să se poziționeze împotriva lor. Vorbim despre un proiect care prevede investiții de peste 1,5 milioane de lei în dotarea cu tobogane și alte obiecte de mobilier în cadrul Ștrandului Neptun. Exista deja alocată o sumă de peste 800.000 de lei, iar astăzi a fost aprobată o sumă de 700.000 de lei pentru aceste investiții. Personal nu pot să înțeleg cum acești consilieri refuză să voteze orice fel de proiect important pentru Arad și pentru arădeni, doar pe motiv că acesta este propus de primarul Gheorghe Falcă sau de către consilierii PNL. Este dovada cea mai clară că acești oameni nu urmăresc interesele cetățenilor, ci interesele lor personale, iar atitudinea lor este una duplicitară”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite