Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL își deschide porțile către voluntari! Cum pot doritorii să facă parte din echipa lui Gheorghe Falcă?!

PNL își deschide porțile către voluntari! Cum pot doritorii să facă parte din echipa lui Gheorghe Falcă?!
Comentează 0

Președinte al PNL Arad și primar al Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, că PNL va avea candidați și liste complete de candidați în absolut toate localitățile din județ.

„Partidul Național Liberal are candidați și liste complete de candidați în toate localitățile județului Arad. Avem candidat de primar și listă completă inclusiv în comuna Dieci. Spun acest lucru pentru că am citit în aceste zile că PNL ar avea o problemă în această localitate. Fals! Nu avem nicio problemă! Obiectivul nostru, al PNL, este să câștigăm Primăria Municipiului Arad, un număr important de primării din județ și, evident, majoritatea în Consiluiul Județean pentru a putea da viitorul președinte. Noi suntem oamenii care am construit și care construim, iar sloganul nostru se va baza pe această idee. Plecăm optimiști la acest drum”, a declarat Gheorghe Falcă.

Totodată, liderul PNL Arad a explicat că liberalii își deschid porțile către voluntari și că toți cei care vor să facă parte din echipa sa de campanie o pot face într-un mod foarte simplu, fără a deveni membri de partid.

„Vrem să ducem această campanie electorală atât cu oameni din partid, cât și cu voluntari din exterior. Știți foarte bine că suntem parteneri ai societății civile și că avem trei cetățeni proveniți din societatea civilă și care vor ocupa locuri eligibile pe listele PNL. Modul în care vom apela la voluntari pentru această campanie este unul simplu, chiar dacă acest lucru este o noutat în ceea ce înseamnă campaniile electorale. În primul rând, cetățenii care vor să fie voluntari în campania noastră trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Apoi, doritorii trebuie să completeze un formular de înscriere online. În acest formular terbuie completate numele, prenumele, vârsta, domiciliul, numărul de telefon și adresa de email. Adresa site-ului pe care se fac înscrierile poate fi găsită foarte ușor pe contul meu de Facebook. Tot acolo pot găsi și alte detalii referitoare la ce presupune voluntariatul în această campanie electorală”, a mai spus Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite