Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noul “look” al primarului Falcă, apreciat de dr. Dan Merişca

Noul “look” al primarului Falcă, apreciat de dr. Dan Merişca
Comentează 0

Artistul plastic dr. Dan Merişca spune că noul “look” al primarului Gheorghe Falcă este de apreciat. Merişca face referire la faptul că edilul şi-a lăsat bărbiţă, dar şi la stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat de ceva vreme.  Acesta susţine că “toţi avem nevoie, la un moment-dat, să ne reinventăm pentru a scoate ce e mai bun în noi”, dar şi faptul că “un stil de viaţă sănătos aduce o formă fizică şi un aspect fizic de invidiat”.

“Practic, primarul Gheorghe Falcă s-a reinventat. A apelat la o nouă formă de exprimare, ca un fel de resetare. Beneficiile se reflectă în munca lui. Dacă te simţi bine, munceşti mai cu poftă”, spune Dan Merişca.

În ceea ce priveşte ţinuta primarului Falcă, Dan Merişca susţine că aspectul fizic îi permite o asemenea abordare vestimentară. “Ştiu că practică sportul, ceea ce reprezintă un bun exemplu pentru toţi. Să nu mai vorbim de beneficiile asupra sănătăţii – care decurg de aici. De asemenea putem vorbi şi despre un beneficiu secundar, mă refer la o altfel de socializare. La o sală de sport, nu există funcţii, ci scopuri comune”, mai completează Dan Merişca.

Acesta, pornind de la exemplul primarului Gheorghe Falcă spune că îi îndeamnă pe arădeni să facă mişcare, fiind mult mai ieftin să îşi păstrezi sănătatea decât să o pierzi.

 “Putem vorbi, de asemenea, de un respect de sine. Un om care se respectă pe sine are capacitatea de a-şi respecta semenii”, conchide Dan Merişca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite