Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Plecat-au 10 din Arad și-au mai rămas doar 9

Plecat-au 10 din Arad și-au mai rămas doar 9
Comentează 0

Frontiera Pilu- Citizens of Arad 4-1


Iar în nouă oameni, ( opt în teren) nu prea ai șanse să câștigi un meci de fotbal , chiar dacă , la un moment dat conduci cu 1-0. Regulă valabilă și pentru Citizens Arad care s-a deplasat sâmbătă la Pilu pentru a doua etapă din liga a 6-a seria A.
Arădenii au reușit să deschidă scorul prin Ovidiu Cameniță , dar acesta a trebuit să părăsească terenul accidentat la câteva minute după debutul reprizei a doua. În 8 jucători de câmp și la o medie de vârstă de peste 36 de ani în comparație cu cea a gazdelor de  24 de ani, Citizensz a cedat , încasând până în final 4 goluri. Cei care au înscris de la gazde au fost : Rojdaș Florin ( 2), Ienciu și Rojdaș Dumitru.
Este foarte ciudat că, o grupare cum este Citizens, înscrisă la AJF cu cel mai numeros lot, are, mai nou , probleme de  alcătuire  a unui  măcar ”11” sigur. Venită în campionatul județean Arad cu surle și trâmbițe, în componența căreia se găsesc foști jucători ca Todea, Grădinaru, Roly Nagy, Claudiu Drăgan, Radu Anca, Sebastian Huțan, Dan Țapoș, Dan Stupar și mulți alții...peste 30 de legitimați, în aceste momente, ” antrenorul ” Doru Herțeg se poate baza doar pe arbitri, fiind nevoit să apeleze la  ”artificii” privind delegările acestora, doar să-i aibă în echipa din liga a 6-a. În aceste  condiții , Citizens are doar un punct după două etape disputate  și  sunt mici speranțe să facă foarte multe  dacă aceste absențe ale ” greilor” vor continua.
iată formațiile care au evoluat sâmbătă la Pilu :
Frontiera Pilu: Lupu ( Algeorge), Buliga M. ,Șimăndan ( Bala), Ardelean, Toma , Ienciu, Mocan, Faur, Lingurar (Rojdaș D.) , Buliga I., Rojdaș Fl ( Bursache)
Antrenor: Toma Dan


Citizens of Arad: Pința , Herțeg Dorinel, Tomescu, Luca, Barb, Bulacu, Puicea, Cameniță, Saladea, Moșneag
Antrenor: Doru Herțeg


Au arbitrat: Ioan Ardelean, Dinu Dobîndă și Alexandru Rancea, observator Mako Andras

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite