Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Familia Citizens of Arad s-a mărit cu încă patru jucători

 Familia Citizens of Arad s-a mărit cu încă patru jucători
Comentează 0

Citizens of Arad- Gloria Lunca  Teuz Cermei II  4-5


În lotul foarte lărgit ( pe hârtie) al lui Citizens s-au mai legitimat patru jucători, toți patru prezenți pe terenul din Sînicolaul Mic. Aceștia sunt: portarii  Andrei Tătar și Raul Rață precum și jucătorii de câmp Răzvan Herlo și Marius Pârv.
Dar nu a fost de-ajuns ca să și câștige meciul de duminică împotriva echipei Gloria  Lunca Teuz  Cermei II. Chiar dacă au deschis scorul în primul minut de joc prin Ovidiu Cameniță, ”  cetățenii” au fost învinși în final cu 5-4 de oaspeți. Omul meciului a fost Mircea Aslău, antrenorul echipei din liga a treia a sămădăilor, acesta reușind două goluri direct din corner, debutantul portar al gazdelor,Andrei Tătar, fiind surprins de efectul ghiulelelor lui Aslău. Echipa lui Doru Herțeg ,nu prea a mai avut finalizatori,chiar dacă Grădinaru și Bebe Dumitru au alergat foarte mult  mai ales  după părăsirea terenului a lui Ovidiu Cameniță , din cauza unor probleme inghinale.
Vremea frumoasă, arbitrajul bun al lui Florin Vesa și surorile Nicoleta și Andreea Șușcă , terenul perfect, toate  au dus la un meci plăcut cu multe goluri  ( Aslaău 2, Făt 2 și Iancu  de la Gloria ,Cameniță, Dumitru și Grădinaru 2, de la Citizens) ,specific unei partide în care miza o constituie doar spiritul sportiv si fair-play-ul.
Citizens of Arad: Tătar, Herțeg, Tomescu ( Barb),Bulacu ( Herlo),Puicea, Cameniță ( Barbură), Moșneag, Luca( Pârv), Dumitru, Bogdan, Grădinaru.
Antrenr: Doru Herțeg
Gloria L.T. Cermei II: Dezso, Moisă, Damian, Oros , Sandu, Tipel, Marinaș, Aslău, Bătrân ( Nemeth), Iancu( Moraru), Făt
Antrenor: Sandu Cristian
Observator AJF: Corneliu Tiulea

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite