Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arbitri arădeni au un nou şef

S-a tot vorbit despre un război intern în cadrul AJF Arad. Cum că cei din conducere erau nemulţumiţi de preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Claudiu Tripa. 

Arbitri arădeni au un nou şef
Comentează 0

Iar acest lucru s-a materializat ieri, când, cu 5 voturi pentru și o abținere, membrii Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal, a aprobat în ședința din schimbarea șefului arbitrilor arădeni. Claudiu Tripa este înlocuit de Răzvan Cadar. 

”Dupa un drum de aproape 6 ani cu multe greutăți și satisfacții a venit vremea să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați depus pentru a crește performanța și credibilitatea arbitrajului arădean. Din păcate, independența comisiei de arbitri este acceptabila doar pe hârtie, în statute și regulamente. În realitate, ea deranjează foarte mult. Reflexele de modă veche ale unora și-au făcut simțită prezența din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Refuzul nostru categoric de a vă delega, suspenda sau schimba de la jocurile la care ați fost trimiși la comanda sau după bunul plac al celor carora nu le plac ochii voștrii, a fost considerat un afront de neiertat și până la urma a dus la acest deznodământ. Mai vechile teme precum aroganța, creșterea nejustificată a baremelor sau acordul nostru de a permite jucătorilor activi să și arbitreze , au fost picături care au umplut paharul.

Felicitări celor care de-a lungul timpului prin prestațiile lor internaționale, din Liga 1, 2 sau 3 au făcut să se vorbească frumos despre arbitrajul arădean și jos pălăria în fața celor care au dus greul în campionatele județului Arad, au făcut posibil să se joace în condiții corecte în toate localitățile și, în primul rând, au facut posibil ca, campioanele județului să fie stabilite doar pe terenul de joc" a scris Claudiu Tripa pe site-ul Comisiei Județene de Arbitri.

„Țin să le mulțumesc conducerii AJF pentru încrederea acordată. Sper să reușesc să realizez tot ceea ce-mi propun în noua postură. Acum, la cald, ca prime priorități ar fi creșterea credibilității arbitrajului arădean și atragerea tinerilor, băieți și fete, spre arbitraj. E foarte important să avem o arie de selecție mare pentru a apela și a-i promova mereu pe cei mai buni”, a spus noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, Răzvan Cadar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite