Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Citizens în continuare în perioadă neagră

Citizens în continuare în perioadă neagră
Comentează 0

Real Horia- Citizens Arad 4-2


Mereu, liga a 6-a a fotbalului județean Arad oferă multe goluri. Echipele joacă din plăcere așa că accentul pe  o apărare pusă pe plan primordial nu există nici la echipele care evoluează acasă și  nici la cele care sunt pe post de oaspeți. Se joacă cu garda deschisă, scopul fiind să se înscrie cât mai multe goluri. Din păcate echipa arădeană , mai multe încasează decât înscrie.  Citizens ar putea ” defila ” în liga a 6-a , dacă Doru Herțeg ar avea la îndemână meci de meci ” crema lotului”. Însă , nu există partidă în care formula primului ”11” să nu fie improvizată. Pe lângă faptul că abia se adună 11-12 jucători ,nici măcar cu aceștia nu se poate alcătui o echipă competitivă.
La Horia, același scenariu. Citizens deschide scorul ( penalty transformat de Dorinel Herțeg), după care , Dumnezeu cu mila. Gazdele s-au năpustit  asupra ” cetățenilor” și au înscris de 4 ori prin Rotariu( 2), Pașcalău și Mureșan.
Inexistența unei linii mediane lucide și cât de cât tehnică, a unei linii de atacanți care să pună probleme  și cu fundași visători , unde doar risipa de energie a lui Dorinel Herțeg a mai limitat scorul, Citizens nu poate depăși mediocritatea specifică ligii a 6-a. E nevoie de   motivarea  ” greilor” ( Grădinaru, Moșneag, Drăgan, Todea, Anca etc....) măcar pentru vreo 2-3 meciuri , pentru ca Citizens să se apropie cît de cît de Citizens-ul înscris prima dată în acest campionat.
Gazdele de la Horia au jucat bine, cu doi -trei ” bătrâni ” la mijloc , adică cineva care trebuie să biciuiască din când în când ” mânjii ” din echipă. Au bază sportivă frumoasă, public căruia îi place fotbalul ( și politica), primar conectat la mișcarea sportivă.
Real Horia: NIculușcă, Crișan ( Franț), BIro, Negru, Mureșan, Zsigmond, Pele, Stoichiță ( Trif), Rotariu ( Bîlc), Pășcălău.
Antrenor: Trif Marian
Citiezns: Pința ( Rață),  Popa, Jurjița, Stupar jr.,  Herțeg jr., Bulacu, Tomescu, Puicea, Herlo, Pîrv, Dumitru
Antrenor: Doru Herțeg
Arbitri:  Daniel Burcă, Ionel Moldoveanu, Denis Calnacov
Observator: MIrcea Bondar

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite