Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PLANETA X există dar nu o putem vedea pe cer. Iată de ce!

În decembrie 1983, NASA a dat un comunicat în care se recunoștea existența planetei X. Începând cu anul 1984, NASA a început să nege existența acestei planete, fără a mai da explicații cu privire la anunțul făcut în anul 1983.

PLANETA X există dar nu o putem vedea pe cer. Iată de ce!
Comentează 0

Cercetătorii independenți au pus o întrebare simplă. Dacă această planetă nu există, de ce anumite fotografii sunt ascunse publicului?

În anul 1984, postul de televiziune CNN face publică informația conform căreia o planetă necunoscută a fost descoperită în sistemul nostru solar.

Câteva luni mai târziu, a fost dată știrea care susținea prezența unui al doilea soare pe cer. Au început să fie observate anumite schimbări pe care le înregistra Pământul, modificarea axei de rotație, orbita terestră era deviată cu șapte grade, orbita Lunii s-a deplasat cu 34 de grade în 12 zile, magnetosfera și heliosfera au înregistrat modificări.

National Geographic a confirmat că centrul Pământului este într-un proces de reîncălzire. În sistemul solar s-au observat schimbări climatice.

Google Map arată proba deplasării plăcilor continentale. Totodată, se constată că polii magnetici și-au schimbat poziția.
Se înregistrează oscilații ciudate ale Pământului. Câteva luni mai târziu, au fost descoperite fisuri enorme ale solului, în diverse locuri ale lumii. Zgomote care veneau din profunzimea planetei au putut fi auzite în Marea Britanie, SUA. Ucraina.

Populația Kievului a fost terorizată câteva zile de astfel de zgomote care veneau din adâncul pământului. Numărul asteroizilor care se găsesc pe orbita Terrei a crescut. Cercetătorii americani au observat mișcări intense și schimbări de poziție ale plăcii tectonice nord americane. Activitatea vulcanică s-a accentuat, fiind determinată de magnetismul pe care-l produce planeta X asupra fierului din nucleul Pământului.

Vă prezentăm informațiile care se cunosc despre planeta X și la care media a avut acces. Planeta X are masa de 3-4 ori mai mare față de Jupiter. Densitatea și compoziția sunt necunoscute. Ea se deplasează cu șapte sateliți, o lună și un număr mare de asteroizi și comete.

Rotația sa se face în sensul acelor de ceas. Orbita sa este considerată ca fiind excentrică. Începând cu anul 2009, planeta X a determinat schimbări ale planetei Saturn. Într-o lună, Saturn a făcut un retur de 90 de grade, iar pe suprafața sa au avut loc furtuni violente.

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite