Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziţii la Spitalul Marie Curie în cazul lui Gheorghe Burnei: Anchetatorii au găsit oase de copii ţinute în pungi în congelator

Aproximativ 50 de plicuri cu bani care ar fi fost primite de chirurgul ortoped Gheorghe Burnei au fost găsite la percheziţiile făcute la secţia de Ortopedie de la Spitalul "Marie Curie”. Anchetatorii au găsit oase de copii ţinute în pungi în congelatorul unui frigider de la spital şi plăci metalice folosite la fixarea oaselor rupte, care erau împachetate în pungi folosite în comerţ, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Percheziţii la Spitalul Marie Curie în cazul lui Gheorghe Burnei: Anchetatorii au găsit oase de copii ţinute în pungi în congelator
Comentează 0

Multe dintre cele 40-50 de plicuri cu bani găsite la percheziţiile făcute la Spitalul "Marie Curie"erau puse în cărţi din biblioteca unităţii sanitare. Anchetatorii au informaţii că Gheorghe Burnei, şeful secţiei de Ortopedie a Spitalului "Marie Curie", ar fi cerut sume cuprinse între 1.000 de lei şi 1.000 de euro pentru o operaţie, potrivit unor surse judiciare, citate de news.ro.

De asemenea, într-un frigider al secţiei de Ortopedie de la Spitalul "Marie Curie", în care angajaţii îşi ţineau mâncarea, au fost găsite, în congelator, pungile cu oase de copii mici, unele probabil de cinci ani.

Un reprezentant al Agenţie Naţionale de Transplant a fost chemat la spital pentru a vedea unde erau ţinute oasele de copii care erau folosite la alţi copii, lucru pe care l-ar fi recunoscut şi Gheorghe Burnei, au precizat sursele citate.

La percheziţii au mai fost găsite plăci metalice folosite pentru a fixa bucăţi de oase rupte care erau ţinute în pungi folosite în comerţ.

Decesele pacienţilor lui Gheorghe Burnei, investigate de procurori. Medicul cumpăra oase de animale de la măcelărie pentru implanturi

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite