Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la Academia de Poliție în cazul amenințării cu moartea a jurnalistei Emilia Șercan

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată. Este vorba despre un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. El a fost depistat în Slatina, potrivit informațiilor Digi24.

Percheziții la Academia de Poliție în cazul amenințării cu moartea a jurnalistei Emilia Șercan
Comentează 0

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe pagina sa de Facebook, că a primit ameninţări cu moartea.

Jurnalista a precizat că a cenzurat o parte din conţinutul mesajului pentru a-i proteja pe cei dragi ei. Ea a depus o plângere la poliție, iar aceștia cu început cercetările.

Jurnalista și-a manifestat uimirea după aflarea veștii. 

”A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin”, a scris Șercan pe Facebook.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite