Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe drumul Pâncota-Buteni se lucrează și noaptea (FOTO) / UPDATE: Iustin Cionca: „Se lucrează mult, iar eu îmi doresc să se lucreze și bine!”

Constructorii care lucrează pe drumul ce face legătura între Pâncota și Buteni, parte a tronsonului Arad-Șiria-Pâncota-Buteni, par deciși să tragă tare și să nu tărăgăneze terminarea lucrării. Astfel, se lucrează și noaptea.

Pe drumul Pâncota-Buteni se lucrează și noaptea (FOTO) / UPDATE: Iustin Cionca: „Se lucrează mult, iar eu îmi doresc să se lucreze și bine!”
Comentează 0

Update 1 Iustin Cionca: „Se lucrează mult, iar eu îmi doresc să se lucreze și bine!”

Zilele trecute, pe drumul județean Pâncota-Târnova-Buteni s-a lucrat și noaptea! În imaginile date publicității de Consiliul Județean Arad se observă utilajele care au lucrat noaptea, în week-end, profitând și de condițiile meteo favorabile.

Lucrările au început în toamna anului trecut și de atunci s-a avansat semnificativ, datorită, în primul rând, resurselor umane și materiale alocate acestui șantier. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a solicitat verificarea calității materialelor folosite, ca lucrarea să dea satisfacție celor peste 40.000 de viitori utilizatori ai acestui drum județean.

„Se lucrează mult, iar eu îmi doresc să se lucreze și bine! Am solicitat analizarea pietrei care este folosită la terasamentul drumului, am solicitat refacerea unor porțiuni afectate de viitură sau de traficul greu (care nu a mai avut răbdare până la finalizarea lucrărilor și a deteriorat stratul de asfalt proaspăt turnat). Nu închidem ochii, nu suntem indulgenți, acest drum va trebui să dureze”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad modernizează tot drumul de la Arad la Moneasa, prin Horia-Șiria-Pâncota-Târnova-Buteni-Sebiș, ajungând în Moneasa și mergând încă 4 km, pe fostul drum forestier, până la limita județului Bihor. Valoarea totală a investiției este de aprox. 160 milioane lei (33,5 milioane euro), iar lungimea tronsonului modernizat este de peste 90 km.


„Așa ceva s-a văzut foarte rar până acum pe drumurile județene arădene: pe șantierul Pâncota-Buteni s-a lucrat fără întrerupere și noaptea trecută!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul are o lungime de 31,3 kilometri, trece prin localitățile Pâncota, Măderat, Târnova, Șilindia, Luguzău, Cuied și Buteni și deservește 40.000 de persoane. Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean Arad din fonduri europene, în condițiile în care, în ultimii 30 de ani nu s-au făcut intervenții majore pe acest tronson.

 

 

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite