Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pavarea cu granit a Bulevardului Revoluției începe în luna iulie!

Pavarea cu granit a Bulevardului Revoluției începe în luna iulie!
Comentează 0

Bulevardul Revoluției intră în renovare în această vară, a anunțat viceprimarul Lazăr Faur în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL. Noutatea este pavarea cu granit, pe trei zone distincte – carosabil, trotuare și partea dinspre clădiri, în nuanțe diferite. Viceprimarul Lazăr Faur a adus și câteva mostre de granit cu titlul de exemplu, pentru culoare și textură.

„Termenul stabilit cu constructorul pentru începerea lucrărilor este 1 iulie, se pornește de la Podgoria spre Centru. Va fi demontat pavajul vechi, se va interveni la utilități și rețele subterane unde este cazul, apoi se va proceda la așezarea unui strat betonat, cu lucrări de izolație, apoi se va pava cu granit”, a spus acesta.

Costul prevăzut pentru un metru patrat este de 56 de euro, valoarea totală a proiectului este de 17 milioane de lei. Odată cu bulevardul central, vor fi reabilitate și zonele pietonale, Bulevardul 1 Decembrie și spațiul pietonal din Piața Avram Iancu. Proiectul va fi finalizat probabil anul viitor și va aduce „un plus de confort pe bulevardul central, un aspect frumos așa cum ne dorim cu toții”.

 

18.05.2023                      Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite