Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patronii și angajații au ocazia să se plângă autorităților. Prima întâlnire între părți are loc joi

Patronii și angajații au ocazia să se plângă autorităților. Prima întâlnire între părți are loc joi
Comentează 0

Joi, începând cu ora 10,00, va avea loc prima întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă arădeni, patroni şi angajaţi, la sediul Primăriei Chişineu-Criş.

La întrunire participă şi reprezentanţi ai Casei de Pensii şi Direcţiei de Sănătate Publică, alături de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Se vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi asigurărilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională.

Totodată, vor avea loc dezbateri ale celor mai importante subiecte din sfera domeniilor de activitate ale instituţiilor prezente.

”Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-şi lămuri neclarităţile prin expunerea directă reprezentanţilor ITM şi a celorlalte instituţii participante, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, precizează un comunicat de presă al ITM.

Astfel de întâlniri vor fi organizate ulterior şi în alte localităţi din judeţ, cum ar fi Lipova, Sebiş, Săvârşin, Nădlac.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite