Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patricia Petri și Adrian Petcu, doi copii talentați pasionați de folclor, iar folclorul îi răsplătește cu premii și aplauze

Patricia Petri și Adrian Petcu sunt doi copii în care a intrat microbul folclorului. Micii arădeni, aflați sub îndrumarea profesoarei de canto Elena Unc, au participat la numeroase concursuri și festivaluri de unde s-au întors cu premii, semn că munca lor este apreciată. Acum se pregătesc pentru Festivalul Internațional care va avea loc în luna iulie la Neptun.

Patricia Petri și Adrian Petcu, doi copii talentați pasionați de folclor, iar folclorul îi răsplătește cu premii și aplauze
Comentează 0

Patricia are nouă ani și este elevă la Colegiul de Artă Sabin Drăgoi. Cântă de doi ani, perioadă în care a reușit să se facă remarcată și să obțină premii după premii, la festivaluri naționale și internaționale de folclor.

Penultimul concurs la care a participat a fost la București, de unde s-a întors cu Premiul I la Secțiunea Etno și cu trofeul Secțiunii de Folclor. De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, a participat, la Timișoara, la concursul «Cântu meu îi din Banat», unde a obținut locul I la Secțiunea Folclor.

Trebuie spus că Patricia Petri cântă în duet cu un alt mic artist talentat, Adrian Petcu. Acesta are 13 ani și este elev la Școala Gimnazială „Ștefan Bozian” Șeitin. Adrian a participat, vinerea trecută, concursul de la Curtici „Floare de câmpie”, unde s-a clasat pe prima poziție, iar la Timișoara la concursul „Cântul meu îi din Banat” a obținut Trofeul festivalului.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite