Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Statisticile reale arată că USR bate câmpii atunci când compară Aradul cu alte orașe

În încercarea lor de a obține capital electoral, cei de la USR Arad mitraliază tot ce mișcă în zona administrației locale. Cum altfel să câștigi simpatia oamenilor, dacă nu atacând puterea, fie că este ea  locală sau națională. Nu contează nici măcar faptul că în mod logic, cele două formațiuni au, cel puțin la nivel declarativ un adversar comun, PSD. Dacă, dinspre Partidul Național Liberal lucrurile sunt cât se poate de clare din acest punct de vedere, useriștii par a fi cam pe aceeași lungime de undă cu social democrații pe care liderii lor naționali îi arătau cu degetul ori de câte ori se ivea ocazia.

Statisticile reale arată că USR bate câmpii atunci când compară Aradul cu alte orașe
Comentează 0

În ultima vreme, useriștii s-au apucat de comparații. Compară Aradul cu Timișoara, cu Clujul, orașe pe care le laudă, iar Aradul este dat ca exemplu negativ. Au ajuns până acolo încât susțin că nivelul salarial mai scăzut se datorează faptului că investitorii nu au parte de concurență, iar alții nu prea mai doresc să vină din cauza lipsei forței de muncă, angajații bine pregătiți plecând din oraș în căutarea unui salariu mai mare.

Potrivit unui studiu realizat de INACO (o comunitate non-profit de manageri, consultanţi, analişti, experţi în domeniul economic), anul trecut peste 10.000 de tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani au părăsit definitiv România, scrie adevărul.ro. Cei mai mulți au plecat din București, aproximativ 1.300. Pe locul al doilea în acest top nedorit se află Iașiul, cu aproape 800 de tineri care au părăsit definitiv țara, Timișul, atât de lăudat de USR, ocupând poziția a treia, cu aproximativ 500 de emigranți. Clujul, o altă zonă mult lăudată de useriști înregistrează vreo 300 de plecări definitive, în timp ce Aradul atât de criticat, este pe la mijlocul clasamentului, cu 200 de emigranți.

Iată astfel, încă o dovadă a faptului că afirmațiile celor de la USR nu sunt chiar atât de adevărate, pe cât lasă ei să se creadă.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/mii-tineri-15-34-ani-parasit-definitiv-romania-2018-top-5-judete-plecat-1_5e4ab6245163ec42712d6a9a/index.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite