Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

Parteneriat Strategic în domeniul educației adulților finanțat de Comisia Europeană prin intermediul Programului Erasmus+

Parteneriat Strategic în domeniul educației adulților finanțat de Comisia Europeană prin intermediul Programului Erasmus+
Comentează 0

În perioada Septembrie 2014 – Octombrie 2016 Asociația EIVA din Arad a fost implicată în implementarea proiectului Do your best - Just invest!
realizat în parteneriat cu organizații din patru țări europene: STRIM din Polonia, Youropia din Spania, Vicolocorto din Italia și Mladiinfo din Slovacia.

Promotorii proiectului și-au propus facilitarea schimbului de cunoștințe, practici și experiențe între 5 organizații, din 5 țări diferite, care activează în domeniul educației.

Activitățile s-au concretizat în dezvoltarea unor programe educaționale pentru adulți (persoane vulnerabile) care să îi ajute să își dezvolte un set variat de abilități socio-profesionale, tehnici de activare a carierei sau abilități de comunicare.

În Arad programul educațional a fost realizat pentru un număr de peste 30 de femei care execută o pedeapsă privativă de libertate.

Activitățile realizate au fost bine receptate de către participante și s-au putut realiza progrese concrete în dobândirea unor competențe.

Echipa care a gestionat programul de formare a fost coordonată de Carmen Băbuțău, iar programul a fost facilitat de către Suciu Cristina, Florin Bîșcă, Alexandra Venter și Cristian Băbuțău, persoane cu experiență formatori acreditați.

În data de 25 Octombrie a avut loc o conferință de prezentare a rezultatelor proiectului la care au luat parte peste 65 de persoane care activează în instituții de învățământ și organizații nonguvernamentale din Arad.

C. P.

Galerie foto (26)

Scrie un comentariu

trimite