Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Parteneriat de colaborare intre Crucea Rosie Arad si Crucea Rosie Zrenjanin

Parteneriat de colaborare intre Crucea Rosie Arad si Crucea Rosie Zrenjanin
Comentează 0

18 octombrie 2016 In orasul Zrenjanin (Serbia) a fost semnat parteneriat de colaborare intre cele doua filiale judetene de Cruce Rosie Arad si Zrenjanin. Tot in aceasta zi a fost semnat parteneriat de colaborare intre Crucea Rosie Zrenjanin si Crucea Rosie Bekescsaba.

Activitatile commune care se vor desfasura in urma parteneriatului de colaborare sunt : schimbul de experienta privind educatia pentru sanatate; asistenta in caz de dezastre naturale si calamitati; schimb de experienta in domeniul primului ajutor, programme de formare, planuri de lucru, si echipe de prim ajutor; schimb de experienta in domeniul asistentei sociale pentru cele mai vulnerabile categorii ale populatiei; activitati commune de voluntariat, competitii de prim ajutor pentru tineri, tabere de dezastre, programe educative pentru voluntari.

 

La semnarea protocolului a participar o delegatie formata din 4 persoane: presedintele filialei Col. (rz.) Dr. Dan Paicu, Director Iudita Cuvineanu, Contabil Mariana Barbos si Asistent Bogdan Dragan.

Dorim sa multumim Crucii Rosii din Zrenjanin si doamnei director Aleksandra Tanasijevic pentru primire si pentru initiativa.

Galerie foto (5)

Scrie un comentariu

trimite