Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Opt poliţişti, printre care şi adjunctul Poliţiei Rutiere, arestaţi pentru muşamalizarea unui accident

Opt poliţişti, printre care şi adjunctul Poliţiei Rutiere, arestaţi pentru muşamalizarea unui accident
Comentează 0

Opt poliţişti, printre care şi adjuctul Poliţiei Rutiere, Daniel Piştea, au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, pentru că ar fi vrut să muşamalizeze un accident..

Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, în urma căruia o femeie a fost rănită, ar fi un poliţist de la Brigada Rutieră, spun cei de la B1 TV.

Acesta s-ar fi înţeles să muşamalizeze cazul împreună cu alţi trei poliţişti de la Brigada Rutieră, printre care şi adjunctul acestei structuri, Daniel Piştea, precum şi cu alţi patru poliţişti de la Secţia 2, printre care şi şeful secţiei.

Astfel, potrivit unor surse, femeia rănită în urma accidentului a fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Totul s-ar fi întâmplat pe raza Secţiei 2.

Din informaţiile care există în acest moment, victima ar fi suferit o intervenţie chirugicală, iar când starea sa s-a amelioaret, femeia a depus o plângere. Ca atare, Parchetul de pe lângă
Judecătoria Sectorului 1 a strâns probe în acest doasar a decis ca cei opt poliţişti, printre care şi autorul accidentului, să fie reţinuţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii se află în faţa judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 1 care vor decide dacă vor fi arestaţi sau nu.

Şapte dintre ei sunt acuzaţi de favorizarea infractorului şi de fals în acte, iar cel care ar fi comis accidentul este acuzat de părăsirea locului accidentului şi instigare la fals.

Totodată, doi medici au fost arestaţi în acest caz. Aceştia sunt acuzaţi de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.