Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O veste aşteptată de mulţi suporteri: „Mulţumim, Ionuţ Badea!” / UPDATE: UTA s-a despărțit și de cinci jucători

Clubul UTA dă astăzi o veste aşteptată de mulţi suporteri, anunţând despărţirea de antrenorul Ionuţ Badea, care a avut din păcate rezultate sub aşteptări pe banca Bătrânei Doamne.

O veste aşteptată de mulţi suporteri: „Mulţumim, Ionuţ Badea!” / UPDATE: UTA s-a despărțit și de cinci jucători
Comentează 0

Update 1 UTA s-a despărțit și de cinci jucători

După ce a renunțat la serviciile lui Ionuț Badea, UTA a anunțat astăzi ca s-a despărțit de cinci jucători.

,,Clubul nostru s-a desparțit în aceste zile de cinci jucători. 

Astfel, din sezonul următor, Filip Dangubic, Constantin Dima, Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas și Karolis Laukzemis, nu vor mai face parte din lotul echipei noastre. 

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus la rezultatele echipei și le dorim multă baftă în viitoarele experiențe!", scrie uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.


„Mulţumim, Ionuţ Badea!

Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică.

Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate.

Totodată, Ionuț Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac și Rareș Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roșca și Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe.

Îi urăm multă baftă în activitatea următoare!”, scrie site-ul clubului, uta-arad.ro.

Adus, la sfârşitul lunii ianuarie, la conducerea tehnică a UTA-ei, după o serie neagră de zece partide fără victorie, Badea se poate lăuda cu faptul că a adus victoria la primul meci pe bancă, însă per ansamblu a schimbat în rău stilul de joc al echipei.  La sfârşitul sezonului, cu Badea la timonă, UTA a ratat cam toate obiectivele propuse, clasându-se pe poziţia a V-a în play-out, singura bilă albă fiind aceea că echipa a reuşit să se menţină încă un sezon în Liga I.

Acum, potrivit unor surse, viitorul antrenor al Bătrânei Doamne va fi Ilie Poenaru.

Foto: Lucian Ciobanu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite