Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără studentă a murit după ce a băut într-un club. Ce au descoperit medicii la autopsie

Luminița Fanari, o studentă de 20 de ani din Republica Moldova, a murit în urma unei petreceri dintr-un club din Galaţi. Tânăra a ajuns la spital după ce a consumat alcool şi o substanţă necunoscută.

O tânără studentă a murit după ce a băut într-un club. Ce au descoperit medicii la autopsie
Comentează 0

În urma necropsiei, s-a stabilit că moldoveanca a murit din cauza unei intoxicații acute cu etanol, dar și cu o substanță necunoscută. Polițiștii continuă cerceările și așteaptă rezultatele testelor toxicologice.

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galaţi, unde a fost dusă după ce a participat la o petrecere. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută.

Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Sursa

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite