Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă ediție a expoziției "Salonul de iarnă" la Sala CLIO

O nouă ediție a expoziției
Comentează 0

Începem activitatea din anul 2021 cu o nouă ediție a expoziției "Salonul de iarnă", eveniment găzduit de generosul spațiu al Sălii Clio din cadrul Muzeului de Artă Arad.

Au dorit să expună cu ocazia acestui eveniment 37 de artiști plastici, pasionați de frumos și entuziasmați de posibilitatea de a întâmpina publicul arădean cu cele mai noi creații.

Pe simezele Sălii Clio sunt expuse 75 de lucrări de artă vizuală, care sperăm să încânte privirile și simțurile vizitatorilor, prin diversitatea de forme și culori, prin varietatea tematică dar și prin abordările tehnice diferite. De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment pot fi admirate două lucrări de sculptură realizate din lemn.

În cadrul acestui eveniment, au expus alături de noi trei membri aspiranți, cu talente evidente în arta plastică, ei sunt: Fulvia Prundeanu, autodidact, Bianca Clepcea, elevă la Colegiul de Arte "Sabin Drăgoi" din Arad și Ștefan Ziegler, student în ultimul an la Facultatea de Design din Arad.

Le spunem bun venit alături de noi!

Vizitând această expoziție publicul va avea oportunitatea de a intra în contact cu spiritul creator al artiștilor, care le poate aduce bucurie și pace în suflet, prin contemplarea imaginilor bogate în forme și culori.

Felicitări artiștilor expozanți și mult succes în pasiunea lor pentru frumos!

La vizitarea expoziției folosirea măștii este obligatorie iar ca număr de persoane pot intra maxim 3-6 persoane simultan.

Perioada de vizitare a expoziției este între 20-31 ianuarie, 2021.

Vă așteptăm cu drag!

 

Kovats Daniela

 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite