Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă ediţie a emisiunii "Îngeri fără aripi", alături de Florin Mariş!

O nouă ediţie a emisiunii
Comentează 0

O nouă ediţie a emisiunii "Îngeri fără aripi" vine cu invitaţi din diverse domenii, de la fotbal, la muzică, medical şi cel umanitar. Pentru că în data de 29 ianuarie ar fi împlinit 47 de ani, îi aducem un omagiu Mălinei Olinescu. A jucat fotbal, acum antrenează, Dinu Maghici are o experiență de peste 10 ani la toate nivelurile juvenile, cu rezultate remarcabile . Despre curajul de a pleca în lume la 22 de ani şi dorinţa de ajuta copiii, vorbim cu Dinu Maghici.

Despre micuţul Alex, suferind de o boală grea şi felul în care arădenii au ajutat familia sa să îl trateze va vorbi Cristina Pavel, mătuşa micuţului.În platou va fi şi dascălul Ileana Ardelean, care s-a imlicat în organizarea unor evenimente caritabile adresate lui Alex.Florin Mariş va vorbi şi cu părinţii lui Alex, contactaţi telefonic în Germania.

Despre experienţele sale în perioada pandemică ne va povesti medicul şi nutriţionistul arădean, Vlad Roşca.

Un tribut Mălinei Olinescu, va încheia noua ediţie a emisiunii.Despre prevenirea, cauzele şi tratarea depresiei, va vorbi, în platou, psihologul Ramona Pantea. Aflăm detalii despre viaţa Mălinei, prieteni şi cariera artistică, de la unul dintre apropiaţii ei, Vlad Creţu. Reprezentantă a tinerei generaţii de artişti, Mădălina Boroneanţ revine la emisiunea "Îngeri fără aripi," cu un intermezzo muzical şi câteva gânduri despre Mălina Olinescu.

Nu rataţi, duminică, 30 ianuarie, de la ora 17, emisiunea „ Îngeri fără aripi” ! Alături de Florin Mariş, în platou, o regăsim pe coprezentatoarea Ioana Hotăran ! Producătorul emisiunii este Izabela Vekas.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite