Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O dramă și o comedie de acțiune, în weekend la Arta

Weekendul 10-11 iulie aduce pe marele ecran al grădinii de vară de la Arta o dramă și o comedie de acțiune.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau cinemaartaarad@gmail.com. În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate în altă seară.

O dramă și o comedie de acțiune, în weekend la Arta
Comentează 1

 Vineri, 10 iulie, de la ora 21.45, va rula filmul „Pacienții”, regizat de Grand Corps Malade și Mehdi Idir. Pelicula trebuia să ruleze în data de 3 iulie, dar a fost reprogramată din cauza vremii nefavorabile. Pelicula este povestea unui tânăr care ajunge într-un centru de recuperare în urma unui accident. Să se spele, să se îmbrace, să meargă, să joace baschet, toate sunt lucruri pe care Ben nu le mai poate face odată ce ajunge într-un centru de recuperare, în urma unui accident grav. Noii săi prieteni sunt tetraplegici, paraplegici, pacienți cu traumatism cranian. Împreună, vor învăța ce înseamnă răbdarea. Vor rezista, vor obosi, se vor certa, se vor iubi, dar mai ales își vor găsi energia pentru a reînvăța să trăiască.

Sâmbătă, 11 iulie, ora 21.45, vă propunem comedia „Scăpați de Smart“, care este un remake, pentru ca aduce pe marele ecran personaje și situații din celebrul serial „Get Smart“, pornit de Mel Brooks si Buck Henry in 1965. Comedia de acţiune „Get Smart” ni-l prezintă pe Maxwell Smart (Steve Carell), agentul operativ al agenţiei CONTROL, în cea mai importantă şi periculoasă misiune a sa: el trebuie să zădărnicească intenţia de dominaţie mondială a sindicatului crimei, cunoscut sub numele de KAOS. Aceasta este şi prima sa misiune. În momentul în care este atacat sediul agenţiei americane de spionaj CONTROL, iar identitatea agenţilor săi este compromisă, şeful Agenţiei (Alan Arkin) nu mai are de ales. El trebuie să-l trimită în luptă pe analistul Maxwell Smart, care visa să lucreze şi el pe teren, alături de idolul său, superstar-ul Agent 23 (Dwayne Johnson). Dar în loc să se întâmple aşa, Smart primeşte drept coechipier pe singurul agent a cărui identitate nu fusese deconspirată, pe frumoasa dar letala Agentă 99 (Anne Hathaway).

Proiecțiile de la Cinema Arta sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite