Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O colaborare cu tradiție. Actorii arădenii – din nou prezenți pe scena din Dortmund

Un spectacol de succes. O poveste iubită de public. Un proiect teatral bine construit. De asta vor avea parte spectatorii prezenți la Festivalul  ,,Origini, Identitate, Cultură – Întâlniri anuale ale publicului românesc din Dortmund” (Germania), ediția 2019. Actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad vor juca acolo spectacolul “Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ioan Popa, în regia lui Laurian Oniga.

O colaborare cu tradiție. Actorii arădenii – din nou prezenți pe scena din Dortmund
Comentează 0

,,Continuăm o tradiție care ne bucură. Aceea de a juca în fața publicului românesc din Dortmund. Facem lucrul acesta cu același drag și cu același succes, de mai bine de o jumătate de deceniu. Spectacolele noastre sunt așteptate cu nerăbdare acolo căci, putem să spunem fără să greșim, avem deja un public al nostru la Dortmund.”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”.

Spectacolul care îi aduce pe aceeași scenă pe: Dan Covrig, Ovidiu Ghiniță, Călin Stanciu, Constantin Florea, Robert Pavicsits, Roxana Sabău, Oana Kun, Adriana Ghiniță, Liliana Balica și Elena Ivașcu ajunge în fața publicului din Dortmund, în 21 septembrie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite