Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nou FOCAR de COVID-19 în China: 11 cartiere din Beijing, în izolare. Se va repeta "scenariul Wuhan"?

Unsprezece cartiere rezidenţiale din sudul capitalei Chinei, Beijing, se află în izolare din cauza apariţiei unui nou focar de coronavirus într-o piaţă din apropiere, au anunţat, astăzi, autorităţile sanitare, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Nou FOCAR de COVID-19 în China: 11 cartiere din Beijing, în izolare. Se va repeta
Comentează 0

Şapte cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost înregistrate în vecinătatea pieţei Xinfadi, şase dintre ele chiar în această dimineață. Nouă şcoli şi grădiniţe din zonă au fost închise.
 

Autoritățile din Beijing au închis vineri două pieţe şi au amânat reluarea cursurilor pentru elevii din clasele primare în urma descoperii a trei noi cazuri de coronavirus în acest oraş, după două luni în care niciun nou caz de COVID-19 nu a fost confirmat în capitala Chinei.

Vă amintim că primul focar de coronavirus a apărut în China, mai exact într-o piața din provincia Wuhan, la finalul lunii decembrie a anului trecut. Țara a făcut efortuti considerabile pentru a împiedica răspândirea virusului și a reveni la o viața cât de cât normală într-o perioada relativ scurtă de timp. Eforturile au părut să fie încununate cu succes, în ultimele săptămâni fiind înregistrate doar câteva cazuri sporadice, majoritatea fiind de import. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite