Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noaptea Dj-ilor 2016 by Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad

Noaptea Dj-ilor 2016  by Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad
Comentează 0

Sâmbătă, 13 August 2016, Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu”  şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghioroc, au desfășurat pe plaja publică a comunei Ghioroc mult așteptatul eveniment al verii, Noaptea Dj-ilor. Seara incendiară a adunat peste 3000 de participanți la eveniment, începând de la orele 23:00 ale serii și încheind cea de-a doua zi.

Studenții arădeni au adus beat-uri electrizante pentru publicul prezent, asigurate, desigur, de cei doisprezece Dj-i: Dj Star, Dj Take, Ninho, Technicality, Sebuh, Kidu, Stoican, Stereophonic,  și cei doi invitați speciali, Major Deep și Dj Andi.

            Cea mai lungă noapte din cadrul Ghioroc Summer Fest marchează astfel 5 ani de existență a unui concept dezvoltat de către LSUAV Arad, eveniment care a crescut de la an la an. Pe această cale, LSUAV Arad dorește să mulțumească tuturor colaboratorilor și sponsorilor, tuturor celor implicați în acest eveniment atât de așteptat.

În mod special dorim să mulțumim Crucei Roșii, filiala Arad, pentru suportul oferit și prezența alături de noi la acest eveniment și Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad pentru asigurarea securității evenimentului.

            Vă mai așteaptă încă trei săptămâni de distracție la Ghioroc Summer Fest 2016, cu multe alte surprize și premii pregătite de către Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad.

"Foto Credit: Andreea Bunaciu"

Pentru poze, informaţii şi detalii suplimentare, puteţi accesa pagina de Facebook a Ghioroc Summer Fest: https://www.facebook.com/GhiorocSummerFestOfficial .

 

Galerie foto (105)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite