Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nicolae Valea, primarul comunei Archiș s-a stins din viață azi noapte

Nicolae Valea, primarul comunei Archiș s-a stins din viață azi noapte în jurul orei două.

Nicolae Valea, primarul comunei Archiș s-a stins din viață azi noapte
Comentează 5

Azi noapte s-a stins din viață domnul Nicolae Valea cel care a fost primarul comunei Archiș din anul 1992 până în prezent. Starea sănătății în ultimul timp nu a fost una prea bună, astfel că azi noapte organismul dânsului a cedat.

Din păcate comuna Archiș a pierdut unul dintre cei mai longevivi primari și omul care nu spunea niciodată NU atunci când cineva îi cerea ajutorul. Primarul Nicolae Valea a modernizat comuna Archiș de-a lungul mandatelor pe care le-a avut, câștigând încrederea locuitorilor și respectul tuturor celor care l-au cunoscut.

Comuna Archiș a beneficiat de doisprezece proiecte Europene și patru proiecte guvernamentale pe durata celor șapte mandate ca primar. Dânsul dorea să mai implementeze un proiect care ar fi adus avantaje atât județului Arad, cât și județului Bihor și anume construcția unui drum asfaltat peste Codru-Moma care să facă legătura rutieră între Groșeni și satul Finiș din Bihor, însă Dumnezeu l-a chemat acasă prea devreme la doar 64 de ani.

Este o mare pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut dar mai ales pentru familie și comuna Archiș. Dumnezeu să îl odihnească!

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite