Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Municipiul, pe ruta maşinilor de mare tonaj dintre balastiere şi diverse şantiere; care este valoarea amenzilor aplicate în ultimele zile

Şoferii maşinilor de mare tonaj care circulă fără nicio urmă de bun-simţ prin municipiu sunt buni de plată. În doar câteva zile, poliţiştii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice au surprins 45 conducători autovehicule de mare tonaj care traversau orașul fără a deține autorizații de acces corespunzătoare.

Municipiul, pe ruta maşinilor de mare tonaj dintre balastiere şi diverse şantiere; care este valoarea amenzilor aplicate în ultimele zile
Comentează 0

„Prezente în cartierele Micalaca și Confecții, echipajele DGPL și-au intensificat verificările, în prima jumătate a lunii mai, ca urmare a sesizărilor tot mai numeroase referitoare la utilizarea unor rute din interiorul UAT pentru transferul agregatelor minerale către șantiere din regiune.

Deși fluidizarea traficului la prima oră, asigurarea unităților de învățământ repartizate poliției locale, paza centrelor de carantină și protejarea punctelor de vaccinare solicită încă de la prima oră resursele limitate ale DGPL, vor fi alocate în tot cursul acestui an echipaje pentru descurajarea opțiunii unor șoferi profesioniști de a deteriora carosabilul din oraș fără a contribui la acoperirea costului întreținerii acestuia.

Suma ce va fi încasată de municipalitate de la conducătorii auto surprinși doar în ultimele zile în această ipostază este de 45.000 lei”, scriu reprezentanţii Primăriei pe Facebook.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite