Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce amenzi a mai dat Poliția Locală constructorilor care îşi bat joc de lucrările pe care le fac în Micălaca

Poliția Locală a dat noi amenzi constructorilor care lucrează fară a ține cont de reguli, bătându-şi pur şi simplu joc de lucrările pe care le fac şi de arădeni.

Ce amenzi a mai dat Poliția Locală constructorilor care îşi bat joc de lucrările pe care le fac în Micălaca
Comentează 0

Noi măsuri sancționatorii în cuantum de 5.000 de lei au fost aplicate miercuri de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, unor operatori care derulează lucrări de infrastructură în cartierul Micălaca. Amenzile au vizat nerespectarea de către aceștia a prevederilor HCLM 235/2015, de aprobare a Regulamentului privind avizarea, executarea, urmărirea și recepționarea calitativă a lucrărilor edilitar-gospodărești (carosabil, trotuare, platforme, alei și zone verzi) din municipiul Arad, respectiv derularea lucrărilor fără a deține avizele necesare, conform legislației în vigoare și neridicarea materialelor rezultate în urma executării săpăturilor. Potrivit prevederilor legale, operatorul are obligația de a elimina de pe domeniul public materialele rezultate în urma organizării de șantier până la finalul zilei de lucru.
Acțiunile de responsabilizare a firmelor implicate în proiectele de ample de refacere a infrastructurii din municipiul Arad vor continua.

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite