Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minunea de la FRF. UTA rămâne în Cupa României!

Minunea de la FRF. UTA rămâne în Cupa României!
Comentează 0

Şocant, sau nu, Comisia de Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a dat câștig de cauză celor de la UTA și Ripensia Timișoara în cazul memoriilor făcute după eliminarea din Cupa României, ca urmare a celor patru înlocuiri efectuate în partidele din turul 5 ,contra celor de la CSM Lugoj, respectiv FC Caransebeș. Exista un regulament, şi era greu de crezut că alb-roşii vor putea visa să mai prindă meciul din turul V al competiţiei. Şi totuşi, datorită acestui regulament, în opinia unora, discutabil şi interpretabil, minunea s-a produs (că tot e mâine Naşterea Maicii Domnului). 

Culmea e că decizia a fost dată azi, şi mâine, DA MÂINE, UTA trebuie să fie la startul meciului cu Metalul Reşiţa, de la ora 16,30. Un joc ce se va disputa pe Motorul. E interesantă şi situaţia adversarului, reşiţenii fiind pregătiţi de o deplasare mai scurtă, la Lugoj. 

O situaţie în care se află şi CS Ineu, calificată în turul V, şi care trebuia să joacă cu FC Caransebeş. Ori aşa cum UTA a primit undă verde, la fel s-a întâmplat şi cu Ripensia, care devine adversarul oficial al zărăndanilor, miercuri.
 

Articole asemanatoare