Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mii de arădeni, fără pensii și ajutoare sociale. Poștașii continuă protestul și refuză să distribuie banii

Este a doua zi în care poștașii arădeni nu lucrează. Oficiile sunt închise publicului, iar pensiile și ajutoarele sociale nu au mai fost trimise beneficiarilor.

Mii de arădeni, fără pensii și ajutoare sociale. Poștașii continuă protestul și refuză să distribuie banii
Comentează 1

Protestul poștașilor continuă în mai multe județe din țară, între care Arad. Oficiile poștale nu lucrează cu publicul, deși angajații sunt la serviciu, iar coletăria nu a fost preluată din centrele regionale de 48 de ore. Astfel, mulți care așteaptă pachete sau alte tipuri de corespondență fac drumuri degeaba la ghișee.

Cea mai mare problemă o au pensionarii și oamenii cu venituri mici. Mii de arădeni nu și-au primit, joi și vineri, pensiile sau ajutoarele sociale. Poștașii nu le-au distribuit drepturile bănești și nici nu pot spune când vor face asta, pentru că protestul anunțat, la care participă aproximativ 300 de angajați ai Poștei Arad, este pe termen nelimitat.

Activitatea oficiilor poștale este complet blocată, iar corespondența nu va ajunge la destinație până când liderii sindicali nu vor obține majorarea salariilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă, acestea fiind principalele revendicări.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite