Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Mi s-a spus să fug de drumuri”... Vezi cine este tânărul care a ignorat sfatul şi s-a apucat de treabă (ADVERTORIAL)

Dezvoltarea unui oraş depinde de capacitatea de a realiza proiecte şi de a aduce investiţii. Este nevoie de voinţă, muncă şi pricepere pentru a trece de la nevoi şi dorinţe la obiective finalizate. Sergiu Bîlcea este unul dintre cei care au pus umărul cu rezultate la proiectele pentru Arad. Vine din mediul privat, la doar 40 de ani are o firmă de succes în domeniul transporturilor, care lucrează în Occident.

„Mi s-a spus să fug de drumuri”... Vezi cine este tânărul care a ignorat sfatul şi s-a apucat de treabă (ADVERTORIAL)
Comentează 0

„Am adus cu mine principiul eficienţei. În administraţie, lucrurile se mişcă mai greu. Pentru proiecte, hârtiile pe care le facem azi dau rezultate concrete peste câţiva ani. Dar în final, lucrurile se mişcă, se văd realizări. Când am intrat în Consiliul Judeţean, mi s-a spus să fug de drumuri, că e greu. Pentru mine a fost o provocare. Astăzi avem peste 300 de kilometri de drum judeţean finalizaţi sau în lucru, se toarnă asfalt pe Arad – Şiria după ani de întârzieri. Ne-am bătut pentru finanţare, am ieşit în stradă împotriva Guvernului PSD, am atras fonduri europene. Astăzi avem finanţare pentu Centura de Sud-Est, 40 de milioane de euro, care înseamnă trafic fluidizat, dezvoltare economică, legături între oameni”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Anul acesta, face pasul de la Consiliul Judeţean spre Primărie, este propunerea PNL pentru un post de viceprimar. „Este o provocare, nu întrutotul nouă. Am fost consilier local iar în ultimii ani, am fost foarte aproape de proiectele din oraş. Unii mi-au spus că nu e treaba mea. Sunt arădean şi preşedintele PNL Municipiu, motive suficiete să mă implic. De aceea am fost pe şantiere la regenerare urbnă, am discutat cu oamenii şi bune, şi rele. Am fost la stadion şi am lucrat la proiecte de dezvoltare. Am adunat comunitatea pentru proiecte care fac Aradul frmos, aşa a apărut Parcul Bujor Buda, o bijutere apreciată de arădeni. Am curajul să vorbesc despre schimbare, am curajul să cred că Aradul poate să strălucească!”, a spus Sergiu Bîlcea. 

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

 

Articole asemanatoare

Inchide