Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesaje şi urări de Florii. Surprinde pe cineva drag cu un SMS simplu

Mesaje de Florii 2018 pentru persoane dragi. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În 2018, Floriile pică pe 1 aprilie. Iată câteva sugestii de mesaje de FLORII, sms-uri şi urări de Florii. 

Mesaje şi urări de Florii. Surprinde pe cineva drag cu un SMS simplu
Comentează 0

Mesaje de Florii 2018. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, 1 aprilie, floriile, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori. Mesaje de Florii 2018În jur de un milion și jumătate de români așteaptă SMS-uri de Florii, pentru că își serbează ziua numele cu ocazia Floriilor, potrivit datelor Ministerului Administrației și Internelor. Cele mai multe SMS-uri de Florii cu urări le vor primi anul acesta femeile care poartă numele de Viorica. La bărbați, cei care se numesc Florin. Mesaje de Florii 2018. Statisticile arată că peste 145.000 de romance poartă acest nume. Apoi, 129 de mii de romance cu numele de Florentina vor aștepta și ele SMS-uri de Florii. Statistica mai arată că pe 91 de mii de romance le cheamă Florica, iar alte 73 de mii se numesc Camelia și așteaptă SMS-uri de Florii.

Mesaje de Florii 2018. Aceeași statistică mai spune că peste 336 de mii de români poartă numele de Florin, iar pe 9.000 îi cheamă Mugurel și așteaptă SMS-uri de Florii.

(w500) <p>Felicit

Mesaje de Florii 2018. În ziua de Florii, credincioșii merg cu ramuri de salcie la biserică, pentru a-L întâmpina pe Hristos. Aceste ramuri sunt sfințite și apoi puse la icoane. Potrivit tradiției, ramurile se țin la icoane până când apar celelalte, de anul viitor. O credință populară spune că pomii prind putere cu adevărat abia după ziua de Florii.

Mesaje de Florii 2018. Există mai multe obiceiuri în ziua de Florii. Una dintre ele se referă la faptul că stupii de albine se împodobesc cu ramuri de salcie sfințite, pentru ca albinele să fie binecuvântate. În unele sate, ramurile sfințite de salcie se aruncau în curte, atunci când bătea grindina, pentru a potoli vremea.

Mesaje de Florii 2018Iată mai multe idei de SMS-uri de Florii pe care le puteți trimite celor dragi dumneavoastră, fie că e vorba de părinți, copii, iubite, iubiți sau prieteni: 

Mesaje de Florii 2018. Mesaje pentru părinţi

Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

(w500) <p>Felicit

Mesaje de Florii 2018. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite