Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mergea pe stradă, când a găsit corpul complet înghețat al unei fete! A dus-o la spital. Ce a urmat întrece orice imaginație

Cazul de mai jos a uimit intreaga echipa medicala a unui spital. Totul a inceput dupa ce, intr-o dimineata, un barbat pe nume Wally Nelson a gasit in timp ce mergea in vizita la un prieten trupul unei tinere pe marginea drumului.

Mergea pe stradă, când a găsit corpul complet înghețat al unei fete! A dus-o la spital. Ce a urmat întrece orice imaginație
Comentează 0

Desi corpul ei era complet inghetat, pentru ca vremea era foarte geroasa, omul nu a stat pe ganduri, a urcat-o in camioneta si a transportat-o de urgenta la cel mai apropiat spital.

Desi initial erau sceptici, medicii au facut tot ce le-a stat in putere pentru a o salva pe tanara, si au si reusit. Dupa 49 de zile de spitalizare, Jean Hilliard, in varsta de 19 ani, parasea unitatea medicala pe propriile picioare.

Ulterior ea a s povestit cum a ajuns sa aiba corpul inghetat complet. Fata a spus ca intr-o seara se deplasa inspre casa cu autoturismul personal. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, la un moment dat motorul masinii a cedat.

Tanara a facut marea greseala sa o ia pe jos inspre casa, desi afara era un viscol puternic, iar temperatura coborase cu multe grade sub zero. Corpul ei nu a rezistat, iar in cele din urma Jean a lesinat si a stat in zapda pana in dimineata urmatoare, cand a fost gasita. 

sursa: kanald.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite