Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie înjunghiată de 5 ori, în scara unui bloc din Oradea. Agresorul, un POLIȚIST

O femeie a fost atacată și înjunghiată de cinci ori chiar în scara blocului în care locuia. Agresorul este fostul partener de viață al femeii, un polițist local ce a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. 

Femeie înjunghiată de 5 ori, în scara unui bloc din Oradea. Agresorul, un POLIȚIST
Comentează 0

Un apel la 112 a anunțat că o femeie a fost înjunghiată în scara unui bloc din Oradea. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un echipaj SMURD. 

Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani avea 5 răni în zona pieptului și era în stare gravă, dar stabilă. A fost transportată de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Martorii spun că femeia a fost atacată chiar de fostul partener de viață. Cei doi erau divorțați, iar victima obținuse un ordin de protecție împotriva fostului soț. 

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul când bărbatul o urmărește pe femeie până la scara blocului, o lovește cu un obiect și ea cade. După ce și-a înjunghiat victima, bărbatul a fugit.

După ore bune de căutări, polițiștii l-au prins pe agresor, care se ascundea într-un bloc aflat în construcție, aproape de locul atacului. 

Din primele cercetări s-a aflat că bărbatul este polițist local și a fost, pe rând, șef al Biroului personal al Primăriei, director al Poliției Comunitare și șef al Biroului Disciplină în Construcții și protecția Mediului. 

Procurorii de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite