Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Medicina Dentară, între tradiție și inovație”, în organizarea Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi Colegiul Medicilor Dentişti Arad, în colaborare cu Ordinul asistenților și tehnicienilor dentari, au organizat, în perioada, 4-5 noiembrie 2016, în cadrul Târgului internaţional AR MEDICA, desfăşurat la EXPO Arad, congresul „Medicina Dentară, între tradiție și inovație”.

„Medicina Dentară, între tradiție și inovație”, în organizarea Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad
Comentează 0

La eveniment au participat conf. univ. dr. Sorin Başchir, preşedintele Senatului UVVG, care a transmis salutul d-nei prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi al d-lui prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii, prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu, preşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti din România, prof. univ. dr. Mariana Păcurar, preşedintele Comisiei de disciplină al CMD din România, Ioan Flueraş, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Arad, conf. univ. dr. Paul Freiman, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UVVG, cadre didactice şi studenţi.

„Buna colaborare dintre Colegiul Medicilor Dentişti şi Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, are ca rezultat organizarea unui nou congres de medicină dentară în cadrul AR-MEDICA 2016, care a ajuns, în acest an, la cea de-a 23-a ediţie. Evenimentul a reunit lectori de curs de renume din ţară, aceştia fiind invitați să prezinte cele mai recente noutăți din domeniul medicinii dentare, precum si, sa va împărtăşească din practicile și experiența lor clinică. Sunt bucuros de prezenţa în număr mare a studenţilor nostrii, care cu siguranţă şi-au îmbogăţit bagajul de cunoştinţe. Congresul a oferit o platformă vibrantă pentru profesioniștii din domeniul medicinii dentare, atât prin schimbul de idei, cât şi prin explorarea potențialului noilor progrese tehnologice”, a precizat conf. univ. dr. Paul Freiman, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Daniel Albu

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite