Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul UTA-Petrolul, prefațat de Balint și Buhăcianu

Continuarea campionatului ligii secunde cu play-off după întreruperea din primăvară face ca UTA și Petrolul să se întâlnească pentru a treia oară în anul competițional 2019-2020. Roș-albii au avantaj moral după ce au câștigat cele două meciuri de până acum, dar antrenorul Laszlo Balint atrage atenția că e nevoie de seriozitate maximă, scrie uta-arad.ro

Meciul UTA-Petrolul, prefațat de Balint și Buhăcianu
Comentează 0

„Play-off-ul e cu totul special, mai ales prin prisma încărcăturii meciurilor și prin modul de abordare de către fiecare echipă. Avem în față un adversar care, din anumite puncte de vedere, cred eu că își joacă una din ultimele șanse în acest play-off. Un adversar care a trecut printr-un meci extrem de intens emoțional, în care jucătorii lor cu experiență au făcut ca rezultatul să rămână unul egal. Trebuie să ne concentrăm foarte mult pe noi și pe ce avem de făcut ca să îndreptăm greșelile identificate în meciul cu Turris. Și noi putem considera că suntem o echipă rănită după prima etapă, dar ne-am lins rănile. Am făcut analiza de rigoare, e clar că nu ne-am ridicat la nivelul nostru, așteptat de multă lume”, susține antrenorul Gyuszi Balint.

Vali Buhăcianu a marcat în ambele confruntări disputate în compania galben-albaștrilor. „Sper să urmeze și al treilea gol, deși nu asta e important, ci să ne bucurăm la sfârșit împreună, punctele puse în joc contează mai mult. Suntem conștienți că meciul e foarte important, miza e mare pentru a ne îndeplini obiectivul”, afirmă atacantul.

UTA – Petrolul se joacă astăzi de la 18:30 și va fi transmis de Digi Sport, Look și Telekom Sport.

Pentru detalii intră AICI.

Foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite