Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci de luptă la Sf. Gheorghe, dar Bătrâna Doamnă pierde pe final: Sepsi – UTA 1-0 (FOTO)

Victoria din etapa trecută obţinută în faţa Stelei nu a fost urmată însă de un rezultat pozitiv la Sf. Gheorghe, unde Bătrâna Doamnă înclină steagul pe final de meci, după o partidă disputată împotriva lui Sepsi, cu toate că ar fi meritat cel puţin un rezultat de egalitate.

De menţionat că echipa noastră nu a putut fi condusă de pe margine de Mircea Rednic, care a fost nevoit să renunţe la deplasare, în urma infarctului pe care l-a suferit săptămâna trecută.

Meci de luptă la Sf. Gheorghe, dar Bătrâna Doamnă pierde pe final: Sepsi – UTA 1-0 (FOTO)
Comentează 0

Bătrâna Doamnă s-a poziţionat bine în teren, încă din prima repriză, apărându-se sus şi necedând iniţiativa, cu toate că avea în faţă echipa din Superligă care s-a aflat cel mai aproape de o calificare în grupele Conference League. Prima ocazie o notăm însă în dreptul gazdelor, în minutul 2, când Varga primește balonul la marginea careului și șutează puternic puțin peste poarta lui Iacob. UTA are şi ea o ocazie în minutul 13. Fabry îi trimite lui Cooper, acesta intră în careu, dar este deposedat în ultimul moment de Oteliță. Trei minute mai târziu, Ştefănescu, atacantul pe care a pus ochii Gigi Becali, trage din afara careului peste poarta UTA-ei. În minutul 17, vine şi replica. Rodriguez centrează de pe partea dreaptă pentru Cooper, care reia cu capul, dar Niczuly este la post. Safranko are şi el o ocazie în minutul 20, când sare la o centrare, loveşte balonul  cu capul, însă Iacob respinge în afara terenului. În minutul 33, Sepsi este din nou periculoasă. Varga îl deschide pe Oteliță, iar acesta îi lasează lui Safranko în fața porții, însă acesta din urmă nu reuşeşte să-l învingă pe Iacob. Minutul 39 vine cu o nouă ocazie pentru gazde. Varga șutează puternic, dar Stolnik apare pe traiectoria balonului şi respinge. Ultima ocazie a primei jumătăţi aparţine însă arădenilor, în minutul 43. Micovschi îi pasează lui Cooper, care trage din careu, dar balonul loveşte bara, în loc să intre în poartă.

Gazdele înscriu pe final

Repriza secundă a părut ceva mai ştearsă, până spre final, însă din păcate pentru noi, elevii lui Liviu Ciobotariu aveau să marcheze în prelungiri. Trebuie să remarcăm însă ocazia lui Fabry, din minutul 59, când trimite pe spaţiul porţii din lovitură liberă, însă Niczuly reuşeşte să respingă. Gazdele au la rândul lor o ocazie în minutul 64. Aganovic centrează pentru Ninaj, acesta din urmă reuşeşte să reia spre poartă, dar Iacob reţine în doi timpi, cu un reflex de mare portar, pentru ca în minutul 72, Debeljuh să tragă din careu, dar fără să nimerească cadrul porţii. Până în minutul 90+3 nu s-a mai întâmplat nimic remarcabil. Cr. Mihai face însă un fault fără rost, în zona centrală, la vreo 20 de metri de poartă, Aganovic transformă fără emoţii. UTA putea însă egala în minutul următor prin Stahl, ajuns singur faţă-n faţă cu portarul advers. Execuţia sa lasă însă de dorit, balonul trecând pe lângă poartă.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Liviu Ciobotariu, respectiv Sorin Rădoi.

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa (Aganovic), Ninaj, D. Ciobotariu – Alimi, N. Păun (I. Gheorghe), J. Rodriguez – Varga (Debeljuh), Safranko (F. Junior), Ștefănescu (Rondon). Pe bancă: D. Moldovan – D. Oroian, Renta, Aganovic, F. Junior, Kallaku, I. Gheorghe, Rondon, Debeljuh.

UTA: Iacob – Rodrigues, Stolnik, Benga (Stanciu), Dumitrașcu – Freitas, Marku (Carp) – R. Pop (Cr. Mihai), Fabry, Micovschi (Stahl) – Cooper (Vucenovic). Pe bancă: Kucher – Carp, Cr. Mihai, Holst, Stahl, Stanciu, Vucenovic.

Partida a fost condusă la centru de Marcel Bîrsan, ajutat la cele două tuşe de Adrian Radu şi Marius Marchidanu, arbitru de rezervă fiind Ionuț Coza. În Camera VAR s-au aflat Horia Mladinovici şi Florian Vișan, în timp ce observatori au fost Ioan Onicaș (FRF) şi Adrian Pitu (LPF).

Sursa foto: Fcaebook UTA Arad

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite