Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

McDonald’s deschide primul restaurant Drive-Thru din Arad. 60 de noi locuri de muncă pentru arădeni

McDonald’s România a deschis un nou restaurant în Arad, acesta fiind primul de tip Drive-Thru din oraș, precum și locația cu numărul 93 la nivel național. Cu servicii digitalizate și un design modern, restaurantul le oferă arădenilor o experiență completă. În același timp, deschiderea Drive-Thru este benefică și pentru comunitatea locală, peste 60 de locuri de muncă fiind create cu această ocazie.

McDonald’s deschide primul restaurant Drive-Thru din Arad. 60 de noi locuri de muncă pentru arădeni
Comentează 0

Noul restaurant se află pe Calea Aurel Vlaicu nr. 14, în incinta viitorului parc comercial AFI Arad, și este a doua locație McDonald’s din Arad. Principalul element inovator adus de lanțul de restaurante cu servire rapidă este faptul că, de acum, arădenii au posibilitatea să comande produsele preferate și în sistem Drive-Thru. Fie că vor să se bucure de o cafea și un mic dejun în drumul spre serviciu sau vor să își cumpere produsele preferate înainte de a ajunge acasă, posibilitatea de a comanda pe linia de Drive oferă acces rapid și convenabil la serviciile McDonald’s, direct din mașină.

Pentru clienții care aleg să consume produsele în restaurant, designul modern al restaurantului este completat de experiența digitalizată de comandă. Sistemul EOTF – Experience of the Future, introdus de McDonald’s în toate noile sale restaurante, eficientizează sistemul de comandă și reduce semnificativ timpul petrecut pentru lansarea comenzii. Astfel, cu ajutorul celor 6 kioskuri digitale din restaurant, care prezintă meniul într-un format interactiv, arădenii pot consulta oferta de produse, pot comanda și face plata cu cardul bancar – totul într-o singură sesiune.

În plus, kiosk-urile dispun de o funcție care permite scanarea aplicației de mobil McDonald's și a codului QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate. Clienții care folosesc aplicația vor putea utiliza ulterior punctele de loialitate pentru a beneficia de oferte la produse, dar și de alte surprize.

Restaurantul se întinde pe o suprafață de 148 de metri pătrați, având o capacitate de 95 de locuri în interior, respectiv 60 de locuri pe terasă. Astfel, acesta este un loc primitor, indiferent de ocazie. În plus, zona dedicată cafenelei McCafé este ideală pentru clienții care doresc să savureze un desert sau o cafea delicioasă. Totodată, restaurantul oferă acces la două stații de încărcare electrică și este dotat cu un punct de colectare selectivă a deșeurilor.

Lansarea face parte din strategia de expansiune și dezvoltare la nivel național a McDonald’s în România. În prezent, rețeaua numără 93 de restaurante în 28 de orașe din țară, acestea fiind deservite de o echipă de peste 5.000 de persoane, fiecare deschidere generând noi locuri de muncă în comunitățile locale. Pentru Arad, lansarea celei de-a doua locații McDonald’s a însemnat crearea a peste 60 de locuri de muncă.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite