Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Direcţia de Sănătate Publică: „Așa da! Exemple că se poate!” (FOTO)

Dincolo de sancţiunile pe care le-au aplicat în ultima vreme în cazul unor unităţi de alimentaţie publică care îşi bat pur şi simplu joc de clienţi, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică vin şi cu exemple pozitive.

Direcţia de Sănătate Publică: „Așa da! Exemple că se poate!” (FOTO)
Comentează 1

„După cum am menționat în comunicatul de presă din ziua anterioară, într-una din cele patru unități controlate de către inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad în data de 16.09.2022, condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare, erau respectate, unitatea neprimind nici un fel de avertisment sau contravenție. Astăzi dorim să prezentăm imagini din această locație pentru a arăta publicului și în special celor care dețin unități de tip restaurant/fast-food/catering, că se poate ca totul să fie în regulă, această unitate fiind un exemplu demn de urmat.

De asemenea, săptămâna trecută am scris despre o unitate căruia i s-a dat o sancțiune contravențională de 16.000 lei și care risca suspendarea activității dacă nu își remedia neregulile în termenul de trei zile dat de către inspectorii sanitari. Cum am anunțat în update-ul din 14.09.2022, s-a constatat, în urma recontrolului, că o parte din deficiențe au fost remediate. Ca urmare, dorim să vă prezentăm imagini și din această locație, pentru a sublinia încă o dată ideea că respectarea regulilor de igienă sanitară poate să fie realizată, deoarece la urma urmei sănătatea consumatorilor este cea mai importanta. Din păcate, în unele locații este nevoie de sancțiuni contravenționale pentru rezolvarea problemelor care nu ar trebui să existe de la bun început”, transmit inspectorii DSP Arad.

 

 

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite