Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Măsuri bombă în cel de-al doilea dosar în care este vizată Kovesi

Demers important în cel de-al doilea dosar în care este vizată Laura Codruța Kovesi. Vorbim despre ancheta în care protagoniști sunt foștii procurori DNA Ploiesti, Lucian Onea și Mircea Negulescu. 

Măsuri bombă în cel de-al doilea dosar în care este vizată Kovesi
Comentează 0

Surse spun că vor fi verificate înregistrărilor din dosar. Tot astăzi, la secția specială ar urma să fie audiat chiar Lucian Onea. 

Fostei şefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, i s-a adus la cunoștință, luna trecută, de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), că i s-a deschis un nou dosar penal.

Pe parcursul mai multor ore, procurorul de caz Adina Florea i-a adus la cunoștință fostei șefe a DNA că este suspectă de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii, şi grup infracţional organizat în dosarul în care sunt urmăriţi penal şi foştii procurori DNA Lucian Onea şi Mircea Negulescu, zis „Portocală”.

Într-un alt dosar, fosta şefă DNA este cercetată tot de Adina Florea în urma unei plângeri a omului de afaceri Sebastian Ghiţă, care spune că i-a dat bani lui Kovesi pentru extrădarea lui Popa din Indonezia.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite